7 εκπληκτικές μέθοδοι για να κάψετε περισσότερες θερμίδες

32
7 εκπληκτικές μέθοδοι για να κάψετε περισσότερες θερμίδες

Μπορείτε να κάψετε θερμίδες χωρίς να πάτε στο γυμναστήριο. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι ένας εκπληκτικός αριθμός καθημερινών δραστηριοτήτων μπορεί να κάψει ένα σεβαστό ποσό θερμίδων.

Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι ο ύπνος σας κάνει να καίτε θερμίδες; Ανάλογα με το πόσο γυρίζετε στο κρεβάτι, μπορεί να είναι έως και 400 από αυτά. Αυτή είναι η λίστα μας με τις εκπληκτικές δραστηριότητες καύσης θερμίδων, αλλά έχετε κατά νου ότι πόσες θερμίδες θα καίτε πραγματικά θα εξαρτηθεί από το ύψος, το βάρος και το επίπεδο κινήτρων σας.

1 Κηπουρική

Για όσους από εσάς έχουν πράσινα δάχτυλα, αυτό είναι ένα μπόνους. Φαίνεται ότι μια συνεδρία κηπουρικής διάρκειας 3 ωρών είναι παρόμοια με μια ώρα εξαγριωμένης προπόνησης σε ένα γυμναστήριο. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι κηπουροί που εργάζονται στον κήπο για 5 ώρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου του κούρεμα του γρασιδιού, του βοτανίσματος, του κλάματος των φράχτων και της φύτευσης πετούνιας, μπορούν να κάψουν έως και 19.000 θερμίδες ετησίως. Αυτό ανέρχεται σε περίπου 150 με 400 θερμίδες κάθε ώρα μαζί με έναν τόνο καθαρού αέρα. Φορέστε αυτά τα γάντια κηπουρικής και προχωρήστε. Πρέπει να το επιθυμείς.

2 Walking A Dog

Οι τακτικές βόλτες στην ύπαιθρο με τον καλύτερο φίλο ενός άνδρα ή μιας γυναίκας είναι σίγουρο ότι θα κάψουν θερμίδες. Προφανώς, εξαρτάται από το πόσο καιρό και γρήγορα περπατάτε, αλλά αν εσείς και ο Tiddles απολαμβάνετε να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή περίπου μια ώρα, θα βελτιώσετε την καρδιαγγειακή σας φυσική κατάσταση και θα κάψετε περίπου 200 θερμίδες. Και για άλλη μια φορά, η συντροφιά και όλος αυτός ο καθαρός αέρας είναι απλά υπέροχα για την ψυχή.

3 Οι δουλειές

του σπιτιού Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα επίπεδα ευελιξίας και φυσικής κατάστασης είναι να καθαρίσετε το σπίτι. Λάβετε υπόψη όλες τις κάμψεις και τις τεντώσεις που απαιτούνται για να σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα χαλιά, ξεσκονίστε τις κορνίζες, γυαλίστε έπιπλα και καθαρίσετε τα δάπεδα. Όταν λαμβάνετε υπόψη το πλύσιμο και το σιδέρωμα, έχετε μια υπέροχη προπόνηση για το πάνω και το κάτω μέρος του σώματος και όσο περισσότερη προσπάθεια καταβάλλετε για όλα, τόσο περισσότερες θερμίδες θα κάψετε.

Χρησιμοποιήστε κερί για καθαρισμό αντί για γυάλισμα για να κάνετε τις επιφάνειες να απαιτούν πιο έντονο τρίψιμο. Μια άλλη έξυπνη κίνηση είναι να κρατάτε τα είδη καθαρισμού στον κάτω όροφο, ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίζετε να τρέχετε πάνω-κάτω από τις σκάλες όποτε χρειάζεστε κάτι άλλο. Εάν βάλετε πραγματικά την πλάτη σας σε αυτό, μπορεί να κάψετε έως και 300 θερμίδες.

4 Να ταλαντεύεστε όλη τη νύχτα

Πολλοί άνθρωποι τείνουν να ξεχνούν ότι μια διασκεδαστική βραδινή έξοδος που περιλαμβάνει άφθονο χορό σε ένα μπαρ ή νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μπορεί να κάψει έναν τόνο θερμίδων και να βελτιώσει την αερόβια φυσική σας κατάσταση. Εάν χορεύετε τις κάλτσες σας με γρήγορο ρυθμό μουσικής, θα μπορούσατε να κάψετε έως και 500 θερμίδες την ώρα, ανάλογα με το ύψος και το βάρος σας. Πιθανότατα δεν θα κάψετε τόσες θερμίδες αν προτιμάτε ένα αργό φιλί από τον Lionel Ritchie.

5 Καθαρισμός αυτοκινήτου Το

πλύσιμο του αυτοκινήτου θα μπορούσε να μειώσει δραστικά την πρόσληψη θερμίδων. Εάν φροντίσετε να κάνετε μια ενδελεχή δουλειά καθαρισμού τόσο μέσα όσο και έξω, πιθανότατα θα σας πάρει τουλάχιστον δύο ώρες και ανάλογα με το πόσο δυναμικά το κάνετε, μπορεί να αντιστοιχεί σε περίπου 500 θερμίδες. Επιπλέον, μπορείτε να αποτριχώσετε ολόκληρο το αυτοκίνητο για να πιέσετε τον εαυτό σας και να αυξήσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στους αγαπημένους σας τροχούς.

6 Ψώνια

Όποιος έχει επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο κατά τη διάρκεια των διακοπών ή των εκπτώσεων θα έχει παραπονεθεί πικρά για δύσκαμπτα πόδια και πόνους στα πόδια μετά από μια μέρα περιήγησης στα καταστήματα και για καλό σκοπό. Αν περάσετε όλη την ημέρα κινούμενοι, μπορείτε να κλειδώσετε χιλιάδες σκαλιά γύρω από τα καταστήματα. Την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια, βάλτε ένα βηματόμετρο ή άλλο gadget παρακολούθησης για να δείτε πόσο μακριά περπατάτε. Επιπλέον, να έχετε κατά νου ότι η μεταφορά περισσότερων αποσκευών ενώ περπατάτε για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να αυξήσει την ποσότητα των θερμίδων που μπορείτε να κάψετε.

7 Παρακολούθηση τηλεόρασης

Ακόμη και όταν χαλαρώνετε και δροσίζεστε, εξακολουθείτε να καίτε θερμίδες, κάτι που μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο. Η παρακολούθηση της αγαπημένης σας τηλεοπτικής εκπομπής μπροστά στην τηλεόραση για μια ώρα θα μπορούσε να φτάσει τα 60–70. Το να πηδάτε πάνω-κάτω θα είναι προφανώς ακόμα καλύτερο για εσάς εάν παρακολουθείτε ένα πραγματικά τεταμένο αθλητικό γεγονός, ωστόσο μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο για την καρδιά ή τα νεύρα σας.

Leave a Reply