12 Συμβουλές για να αποκτήσετε σώμα μπικίνι

21
12 Συμβουλές για να αποκτήσετε σώμα μπικίνι

Θέλετε να προετοιμαστείτε για διακοπές στην παραλία; Θα πρέπει να αισθάνεστε καλύτερα στην άμμο αν ακολουθήσετε αυτές τις 12 συμβουλές.

Θα θέλετε να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα στην παραλία, αν περιμένετε να περάσετε δύο εβδομάδες χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τον ήλιο σε μια ηλιόλουστη παραλία. Το μυστικό για να αποκτήσετε «προσαρμογή στην παραλία» είναι να ξεκινήσετε νωρίς το πλάνο υγείας και φυσικής κατάστασης αντί να επιχειρήσετε ένα ακραίο μάθημα προπόνησης και διατροφής. Τα τονισμένα πόδια και τα μπράτσα, μια μικροσκοπική μέση και αυτή η «υγιεινή λάμψη φυσικής κατάστασης» δεν έρχονται από τη μια μέρα στην άλλη.

Σε αντίθεση με τις μοντέρνες δίαιτες που σας κάνουν να παίρνετε βάρος λίγες μέρες πριν από τις διακοπές, κάνοντας αυτό, θα έχετε άφθονο χρόνο για να αποκτήσετε φόρμα και να διατηρήσετε το βάρος. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε σε φόρμα για την παραλία και να εξασφαλίσετε ότι θα φαίνεστε όμορφη στις διακοπές; Θα τονώσετε, θα διαμορφωθείτε και θα νιώσετε υπέροχα στο σώμα σας στο μπικίνι, αν ακολουθήσετε τις συστάσεις για άσκηση και φαγητό που αναφέρονται παρακάτω.

1 Προπόνηση Ενδυνάμωσης

Απλή: Περισσότεροι μύες σημαίνει περισσότερο καύση λίπους! Οι γυναίκες δεν έχουν αρκετή τεστοστερόνη για να αναπτύξουν τόσο μυϊκούς μύες όσο οι άντρες, γι’ αυτό μην φοβάστε ότι θα μεγαλώσετε ή θα φαίνεστε “ανδρική”. Αντίθετα, η σωματική διάπλασή σας θα γίνει τονισμένη, σφιχτή και λεπτή. Το χτίσιμο μυών όχι μόνο θα αυξήσει τις θερμίδες που καταναλώνετε, αλλά θα βελτιώσει και τη διάθεσή σας.

Η προπόνηση με βάρη κάνει επίσης τον μεταβολισμό σας να καίει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το cardio, πράγμα που σημαίνει ότι το λίπος καίγεται ακόμα και μετά τη διακοπή της άσκησης. Θα νιώσετε κάτι παραπάνω από ικανοί να λικνίσετε αυτό το μπικίνι καθώς αυξάνεται το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης και αλλάζει το σχήμα του σώματός σας!

2 Ακριβότεροι Μύες Η

αύξηση της μυϊκής μάζας κάνει τον κινητήρα σας να λειτουργεί πιο γρήγορα κατά τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός που μειώνει περαιτέρω το σωματικό λίπος επειδή ένα σώμα με τονισμένους μύες έχει υψηλότερο «ενεργειακό κόστος» από ένα σώμα με υπερβολικό σωματικό λίπος. Ο μεταβολισμός θα αυξηθεί μόνο με το να έχει μυς, να καίει θερμίδες και λίπος πιο γρήγορα!

Παρόλο που η καρδιαγγειακή άσκηση είναι ζωτικής σημασίας, η αύξηση των μυών μπορεί επίσης να είναι ευεργετική για την υγεία, τη φυσική κατάσταση και την ομορφιά σας. Έτσι, αν θέλετε να απαλλαγείτε από τις λαβές αγάπης και τα φτερά μπίνγκο, σηκώστε βάρη και τρώτε αρκετή πρωτεΐνη.

3 Φύγετε νωρίτερα

Το σώμα σας στο μπικίνι θα ωφεληθεί από την άσκηση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αλλά οι πρωινές προπονήσεις είναι οι καλύτερες. Παρόλο που το να σηκωθείτε από το κρεβάτι είναι δύσκολο, η άσκηση αμέσως μετά το πρωινό θα εκκινήσει τον μεταβολισμό σας και θα ξεκινήσει τη διαδικασία καύσης θερμίδων και λίπους. Επιπλέον, εάν ασκείστε έντονα, ο μεταβολισμός σας θα συνεχίσει να καίει για το υπόλοιπο της ημέρας, ίσως και για 15 ώρες, αποβάλλοντας αυτές τις θερμίδες με ταχύτερο ρυθμό.

Ακόμα κι αν οι πρωινές προπονήσεις δεν είναι πάντα δυνατές λόγω συγκρούσεων προγραμματισμού, η αύξηση του μεταβολισμού και η απελευθέρωση της υπόλοιπης ημέρας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα και να τηρήσετε το πρόγραμμα άσκησής σας.

4 Διατηρήστε την προπόνηση και το σώμα σας σε ισορροπία

Το στήθος, οι δικέφαλοι και οι κοιλιακοί σας είναι οι κύριοι μύες που μπορείτε να δείτε όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη (άνω μπράτσο). Για να αποφύγετε την ανάπτυξη ορθοστατικών ανισορροπιών, αποφύγετε την υπερβολική προπόνηση σε αυτές τις περιοχές. Φροντίστε να τονώσετε ολόκληρο το σώμα σας, όχι μόνο τα μέρη που μπορείτε να δείτε στους καθρέφτες του γυμναστηρίου. Οποιαδήποτε προπόνηση πρέπει να περιλαμβάνει πόδια, επειδή ο αλήτης μπορεί να είναι δύσκολος για τα περισσότερα γυναικεία σώματα προ-μπικίνι.

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα προπόνησης που εκπαιδεύει διαφορετικά μέρη του σώματος σε διαφορετικές ημέρες για να επιτρέψει την αποκατάσταση των μυών και τη δίκαιη προπόνηση. Η ισορροπία και η ισότητα στην άσκηση είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μερικές φορές το να έχεις ένα σώμα εκτός ισορροπίας μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι χειρότερα από το να κουβαλάς απλώς κάποιο επιπλέον βάρος.

5 καλές ασκήσεις βιογραφικού

Είναι απλό να παραβλέπετε την καρδιαγγειακή (CV) προπόνηση όταν προσπαθείτε να τονωθείτε. Η καρδιαγγειακή άσκηση είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι ο πιο ζωτικός μυς του σώματός σας, η καρδιά σας, ασκείται, ωστόσο, για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας και φυσικής κατάστασης. Το τρέξιμο, το κολύμπι και το ποδήλατο μπορεί να είναι όλα κουραστικά και εξαντλητικά, αλλά το να ανέβεις σε ένα ποδήλατο και να στριμωχτείς σε ένα τζόκινγκ θα μπορούσε να είναι η διαφορά ανάμεσα στο να κρύβεις όλες τις διακοπές σε ένα καφτάν και να επιδεικνύεις αυτό το μπικίνι.

Αλλά μην φοβάστε – υπάρχουν διάφοροι τρόποι για προπόνηση που περιλαμβάνουν καρδιο. Λάβετε μέρος σε ένα μάθημα zumba ή βάλτε μερικά γάντια του μποξ αντί να χρησιμοποιείτε διάδρομο ή απλά να κοιτάτε ένα ποδήλατο, καθώς θα εξακολουθήσετε να εκπαιδεύετε την καρδιά και τη φυσική σας κατάσταση, ενώ θα προσθέτετε και τον απαραίτητο ενθουσιασμό.

6 Οι κοιλιακοί είναι ανεπαρκείς

Αν και οι ασκήσεις κοιλιακών μπορεί σε κάποιο βαθμό να τονώσουν το σώμα σας, το να κάνετε ατελείωτες κοιλιακούς και κρίσιμες στιγμές δεν θα σας δώσει την ιδανική σιλουέτα. Αντίθετα, οι προπονήσεις σας θα πρέπει να επικεντρώνονται στην ποικιλία. Οι κοιλιακοί είναι μόνο μία από τις προπονήσεις για τους κοιλιακούς που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να αποκτήσετε μια περιποιημένη μέση για την παραλία. Όταν ασκείτε την κοιλιά σας, θα πρέπει να συγκεντρώνεστε κυρίως στον πυρήνα σας.

Η σανίδα, οι άρσεις ποδιών, οι ρώσικες ανατροπές και πολλές άλλες προπονήσεις που στοχεύουν σε ολόκληρη την κοιλιακή περιοχή είναι προτιμότερο να αποκτήσουν ένα πιο επίπεδο, πιο καθορισμένο μεσαίο τμήμα. Επιπλέον, όπως θα σας πουν πολλοί προπονητές και φόρουμ προπόνησης, το 70% των κοιλιακών σας προέρχεται από την κουζίνα σας και το 30% από το γυμναστήριο. Αντί λοιπόν να κάνετε βαρετές προπονήσεις κοιλιακών, προπονήστε ολόκληρο το σώμα σας.

7 Η άσκηση των ποδιών είναι σημαντική

Πολλοί άνθρωποι εστιάζουν πρώτα στο στομάχι και στα χέρια τους όταν ετοιμάζονται για την παραλία, αλλά η τόνωση των ποδιών είναι εξίσου ζωτικής σημασίας με το πάνω μέρος του σώματος. Σχεδόν όλη η εκπαίδευση βιογραφικού περιλαμβάνει τη χρήση των ποδιών σας. τρέξιμο, ποδηλασία κ.λπ., επομένως αυτές οι δραστηριότητες θα τονώσουν και τους μύες των ποδιών σας. Αυτό είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της κατάρτισης βιογραφικού στη στρατηγική beach-fit σας.

Τα πόδια σας θα φαίνονται πιο μακριά εάν είναι αδύνατα και μυώδη, κάνοντάς σας να φαίνεστε ψηλότεροι και αδύνατοι. Ξεκινήστε λοιπόν να χρησιμοποιείτε το squat rack, πηγαίνετε με το ποδήλατο, κάντε λίγο καρδιο και περπατήστε μέχρι τη σωματική διάπλαση στην παραλία που επιθυμείτε.

8 Κάντε ένα σχέδιο

Οποιαδήποτε ρουτίνα σώματος μπικίνι μπορεί να κερδίσει πλεονέκτημα προγραμματίζοντας το φαγητό και την άσκησή σας σε συνδυασμό με συγκεκριμένους στόχους και στόχους. Μια υπέροχη προσέγγιση για να οργανώσετε τα γεύματά σας, να διαχειριστείτε τις αγορές σας, να αποτρέψετε την ανθυγιεινή παρορμητική διατροφή και να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων σας είναι να κρατάτε ένα ημερολόγιο τροφίμων. Ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε καλό δρόμο είναι να γράψετε τους στόχους πριν, τους συνεχείς στόχους και την προθεσμία για το σώμα σας στο μπικίνι.

Είναι απλό να ξεφύγετε από την πορεία σας όταν προσπαθείτε άκαρπα να χάσετε κιλά και να τονώσετε τον τόνο. Αντίθετα, θέστε ρεαλιστικούς, εφικτούς στόχους για να σας κρατήσουν σε καλό δρόμο και ανταμείψτε τον εαυτό σας όταν πετύχετε τον καθένα.

9 Διατηρήστε τη φυσική σας διατροφή

Όταν πρόκειται να αποκτήσετε φιγούρα μπικίνι, η διατροφή είναι πολύ σημαντική. Αντί να παραλείπετε γεύματα, δοκιμάστε να τρώτε πολλά θρεπτικά αλλά με λίγες θερμίδες φυσικές τροφές που είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Πάντα να προσπαθείτε να επιλέγετε ολόκληρα τρόφιμα έναντι επεξεργασμένων για γεύματα και σνακ, επειδή τα επεξεργασμένα τρόφιμα τείνουν να είναι βαριά σε θερμίδες και περιττά λιπαρά και ζάχαρη και χαμηλή σε θρεπτικά συστατικά.

Άπαχα κρέατα, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί, σπόροι, όσπρια, φασόλια, βρώμη, ρύζι μακριού κόκκου και υδατάνθρακες ολικής αλέσεως είναι τα ιδανικά προϊόντα για να τρώτε όταν ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή και αποβάλλετε αυτά τα ενοχλητικά λίρες.

10 \sHydrate

Water έχει αμέτρητα πλεονεκτήματα, όπως η διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου σας, η ενυδάτωση του δέρματός σας, η εξάλειψη των ρύπων και πολλά άλλα. Όμως το νερό είναι απαραίτητο για την απώλεια βάρους! Πριν από τα γεύματα, σας βοηθά να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να χορτάσετε. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη ροή αίματος και ενυδάτωση των μυών, ενισχύοντας την απόδοσή σας και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ασκηθείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, το πόσιμο νερό μπορεί να ωφελήσει το πεπτικό σας σύστημα και να προωθήσει τη βέλτιστη μεταβολική λειτουργία αποτρέποντας την κατακράτηση νερού και το φούσκωμα. Επιμείνετε στο να πίνετε νερό και το πράσινο τσάι για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στη διάπλαση του μπικίνι σας.

11 Go Light on the booze

Παρά το πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι το αλκοόλ, αποφύγετε να το χρησιμοποιείτε για να βοηθήσετε το σώμα σας να προετοιμαστεί για τις πισίνες και τις παραλίες. Ούτε για τίποτα λέγεται «κοιλιά μπύρας»! Το αλκοόλ προσθέτει μια εκπληκτική ποσότητα ζάχαρης και λίπους στη διατροφή, ειδικά αν καταναλώνονται επίσης μίξερ και αναψυκτικά.

Τα αλκοολούχα ποτά είναι αξιοσημείωτα πλούσια σε θερμίδες, παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτουν τα θρεπτικά πλεονεκτήματα των τροφίμων. Επομένως, επιλέξτε ποτά με λιγότερες θερμίδες ή ακόμα και αποφύγετε εντελώς το αλκοόλ για να αποφύγετε την αποθήκευση επιπλέον λίπους στο σώμα σας μέσω του αλκοόλ.

12 Επιλογές μενού Τα

χαμηλά επίπεδα ενέργειας είναι συχνά η αιτία κακών διατροφικών επιλογών. Οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα (υδατάνθρακες) μπορούν να διεγείρουν την ινσουλίνη, η οποία θα αυξήσει γρήγορα την ενέργεια, αλλά στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια πτώση, με αποτέλεσμα να λαχταράτε τροφές υψηλής ενέργειας λίγο μετά. Αυτά τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη είναι συχνά ανθυγιεινά, γεμάτα λιπαρά και τεχνητά γλυκαντικά και αποθηκεύονται κυρίως ως λίπος στο σώμα.

Οι μπανάνες είναι ένα καλό παράδειγμα τροφής που απελευθερώνει αργά ενέργεια, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες και εμποδίζοντάς σας να αναζητήσετε ζαχαρούχα ή ανθυγιεινά προϊόντα.

Leave a Reply