10 ασκήσεις που καίνε θερμίδες

23
10 ασκήσεις που καίνε θερμίδες

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 10 εξαιρετικές ασκήσεις που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση και θα σας βοηθήσουν να κάψετε μερικές θερμίδες εάν θέλετε να αποκτήσετε φόρμα ή ίσως να εισάγετε ένα νέο θέμα γυμναστικής στον τρόπο ζωής σας.

Bootcamp

Τα Bootcamps είναι μια τεράστια τάση στη φυσική κατάσταση και για καλό λόγο—όχι μόνο σας προσφέρουν προπόνηση για όλο το σώμα αλλά συχνά οδηγούν σε γρήγορη απώλεια βάρους και λίπους. Τα bootcamps είναι εξαιρετικά για την ανάπτυξη της υπάρχουσας φυσικής σας κατάστασης επειδή συνδυάζουν προπόνηση αντοχής και ενδυνάμωσης με περιορισμένο χρόνο ανάπαυσης μεταξύ των σετ.

Περίπου 480 θερμίδες καίγονται κάθε ώρα.

Ένας χορευτής

Η εκμάθηση του χορού επί κοντώ θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να τονώσετε τους μυς σας και να γίνετε πιο ευέλικτοι. Αυτά τα μαθήματα είναι υπέροχα για τη βελτίωση της στάσης του σώματος και είναι ιδανικά αν θέλετε να τονώσετε τα χέρια, τα πόδια και το στομάχι σας. Έχουν επίσης πολύ πλάκα.

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας καίγονται περίπου 250–400 θερμίδες (ανάλογα με την πολυπλοκότητα της ρουτίνας)

3 Τρέξιμο

Φορέστε τα παπούτσια τρεξίματος και βγείτε έξω για ένα γρήγορο τρέξιμο (πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνετε γιατί είναι δωρεάν). Το τακτικό τρέξιμο όχι μόνο μπορεί να αυξήσει την καρδιαγγειακή σας φυσική κατάσταση αλλά θα βοηθήσει επίσης στην απώλεια βάρους και την τόνωση των μυών.

Κάθε 30 λεπτά καίγονται περίπου 315 θερμίδες.

Four Hot Yoga

Η Hot Yoga ανεβάζει τη συνηθισμένη γιόγκα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, συμπεριλαμβάνοντας υψηλές θερμοκρασίες και υψηλή υγρασία. Αυτή είναι μια προκλητική προπόνηση, αλλά θα ωφελήσει τη δύναμη, την ισορροπία και την ευελιξία σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει πιο ευέλικτους.

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας καίγονται περίπου 450 θερμίδες.

5 Κολύμπι

Μια άλλη εξαιρετική δραστηριότητα για την οικοδόμηση μυών και την τόνωση ολόκληρου του σώματός σας είναι η κολύμβηση. Προκειμένου να πολεμήσετε τα επίφοβα φτερά του μπίνγκο, είναι μια εξαιρετική τεχνική για να δουλέψετε πραγματικά το πάνω μέρος του σώματός σας (χρησιμοποιώντας πινελιές όπως το μπροστινό crawl και το ύπτιο).

Κάθε 30 λεπτά καίγονται περίπου 180 θερμίδες.

6 Spinning Το

Spinning είναι μια εξαιρετική προπόνηση για το κάτω μέρος του σώματος, αν ψάχνετε για ένα. Αν τα δώσετε όλα κατά τη διάρκεια αυτής της έντονης προπόνησης, θα παρατηρήσετε ότι τα κιλά και οι θερμίδες ουσιαστικά αρχίζουν να λιώνουν. Επιπλέον, θα είστε ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός ανώτερου σετ καρφίτσες.

Περίπου 300–445 θερμίδες καίγονται κάθε ώρα.

7 Η Zumba

Zumba είναι μια καταπληκτική και διασκεδαστική μέθοδος για να αποκτήσετε φόρμα και να χάσετε βάρος ενώ χορεύετε. Μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που έχουν εμφανιστεί στην αγορά γυμναστικής στην πρόσφατη μνήμη. Είναι το ιδανικό μάθημα για να δοκιμάσετε με φίλους και αναμφίβολα θα νιώσετε καταπληκτικά μετά από αυτό.

Περίπου 400–500 θερμίδες καίγονται κάθε ώρα (ανάλογα με τις ασκήσεις που περιλαμβάνονται στις ρουτίνες)

Το Body Pump 8

Body Pump είναι μια καταπληκτική μέθοδος για να ενσωματώσετε την προπόνηση με βάρη στην προπόνησή σας, επειδή είναι μια δραστηριότητα αντίστασης μέτριας έως υψηλής έντασης που συνήθως διαρκεί μία ώρα. . Μπορείτε να εκπαιδεύσετε κάθε μέρος του σώματός σας πλήρως και πραγματικά να τονωθείτε χωρίς να είστε ογκώδης κάνοντας πολλές επαναλαμβανόμενες ασκήσεις.

θερμίδες καίγονται κάθε ώρα (ανάλογα με τις ασκήσεις που περιλαμβάνονται και τα βάρη που χρησιμοποιούνται

250–600

). Η κυκλική προπόνηση είναι μια φανταστική ολόπλευρη προπόνηση που ενισχύει την αερόβια φυσική σας κατάσταση και σας βοηθά να χάσετε βάρος. Εάν δεν έχετε χρόνο, αυτή είναι μια καταπληκτική επιλογή γιατί μπορείτε να κάνετε μια καλή άσκηση σε μόλις 15 λεπτά.

Κάψτε περίπου 300–400 θερμίδες την ώρα (ανάλογα με τις ασκήσεις που περιλαμβάνονται στις ρουτίνες)

10 Πυγμαχία

Αν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά και να τονώσετε σημαντικές περιοχές όπως τα χέρια και το στομάχι σας, τότε αυτό είναι ένα φανταστικό μάθημα υψηλής έντασης που είναι καλό αξιζει μια προσπαθεια. Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την καρδιο άσκηση, επειδή βελτιώνει τη δύναμή σας και τον συντονισμό χεριού-ματιού και σας δίνει την ευκαιρία να απελευθερώσετε οποιοδήποτε άγχος ενώ καίτε θερμίδες.

Κάθε 45 λεπτά καίγονται 340–420 θερμίδες.

Σημειώστε ότι οι τιμές καύσης θερμίδων είναι προσεγγίσεις επειδή ποικίλλουν ανάλογα με το σωματικό βάρος, την ένταση της άσκησης, τις ρουτίνες ή τις διαδρομές που χρησιμοποιούνται και το επίπεδο προσωπικής φυσικής κατάστασης.

Leave a Reply