Χρησιμοποιήστε ένα τρέχον blog για να καταγράψετε την πρόοδό σας στην προπόνηση.

23
Χρησιμοποιήστε ένα τρέχον blog για να καταγράψετε την πρόοδό σας στην προπόνηση.

Μάθετε τα οφέλη της δημιουργίας ενός ιστολογίου σχετικά με την προπόνησή σας στο τρέξιμο. Θα χρησιμεύσει ως μια συνεχής υπενθύμιση όλων όσων έχετε περάσει εσείς και τα παπούτσια σας για τρέξιμο, εκτός από το να σας βοηθά να κρατάτε την πορεία σας.

Τι είναι ένα ενεργό blog;

Τα ιστολόγια είναι διαδικτυακά ημερολόγια ή αρχεία καταγραφής που σας παρέχουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε οποιοδήποτε μέρος της προπόνησής σας, συμπεριλαμβανομένων των ωρών, των διαδρομών και των μεθόδων προπόνησής σας. Όλα αυτά τα δεδομένα σας δίνουν μια εικόνα για το πώς πηγαίνει η προπόνησή σας και βοηθούν στον εντοπισμό τυχόν αδύναμων σημείων.

Ωστόσο, αν θέλετε να διατηρήσετε το ιστολόγιό σας απλό, μπορείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ιστολόγιό σας για να παρακολουθείτε απλώς πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, συμπεριλαμβανομένων των καλών και των κακών ημερών καθώς και του αγαπημένου σας σνακ μετά την προπόνηση. Η ομορφιά του ιστολογίου είναι ότι εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Η ώθηση που μπορεί να σας προσφέρει ένα blog όταν η επιθυμία σας είναι στο ιστορικό χαμηλό και χρειάζεστε μια ώθηση για να βγείτε και να ολοκληρώσετε μια συνεδρία είναι ένα άλλο όφελος. Εξάλλου, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα κενό στο ιστολόγιό σας που υποδηλώνει ότι παραλείψατε.

Επομένως, δεν χρειάζεται να κάνετε περαιτέρω αναζήτηση εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να δημιουργήσετε το δικό σας ιστολόγιο και να καταγράψετε το ταξίδι σας προς την επιτυχία είναι να συμμετάσχετε στο Realbuzz.

Τα ιστολόγια εκπαίδευσης τρεξίματος realbuzz παρέχουν μερικά από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παρακάτω για να σας δώσουν μια ιδέα:

Όση τεκμηρίωση θέλετε

Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα ή πόσο λίγα μπορείτε να γράψετε. Προχωρήστε και περιγράψτε την προπόνησή σας με όση λεπτομέρεια θέλετε, συμπεριλαμβανομένων των κάλτσων που φορούσατε. Το micro-blogging είναι εντάξει εάν απολαμβάνετε σύντομες, γρήγορες δημοσιεύσεις.

Συμπερίληψη των βίντεο και των φωτογραφιών

σας Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να προσθέσετε εικόνες και βίντεο στο ιστολόγιό σας, προκειμένου να το κάνετε το πιο ελκυστικό στον ιστότοπο.

Ενεργή κοινότητα

Άλλοι realbuzzers στον ιστότοπο έχουν πρόσβαση για να διαβάσουν όλες τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας και μπορούν να σχολιάσουν και να προσφέρουν συμβουλές σχετικά με αυτές (αν το επιλέξετε). Επιπλέον, μπορείτε να τους ανταποδώσετε. Η λήψη σχολίων μπορεί να είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική και να διατηρήσει την εκπαίδευσή σας σε καλό δρόμο.

Απόρρητο

Εάν θέλετε το ιστολόγιό σας να είναι “μόνο για τα μάτια σας”, μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε τα πάντα ιδιωτικά, εάν δεν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε την ιστορία σας με τον κόσμο.

Ακόλουθοι

Θέλετε να ενημερώνεστε όταν οι αγαπημένοι σας μπλόγκερ δημοσιεύουν ένα νέο άρθρο; Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “παρακολούθηση” και τις ρυθμίσεις του ιστότοπού σας για να χρησιμοποιήσετε ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επιτόπου κάθε φορά που δημοσιεύεται μια νέα ανάρτηση ιστολογίου.

Απλή εγκατάσταση

Ένα ιστολόγιο είναι απλό στη δημιουργία. Θεωρήστε το ιστολόγιό σας σαν ένα βιβλίο, με κάθε ανάρτηση ιστολογίου να αντιπροσωπεύει ένα νέο κεφάλαιο. Είστε αυτός που θα γράψει τη δική σας ιστορία!

Γιατί να μην δοκιμάσετε το blogging τότε;

Η έναρξη ενός ιστολογίου προπόνησης τρεξίματος σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την προπόνησή σας και να πλησιάζετε πιο κοντά στον στόχο σας με κάθε καταχώριση που κάνετε. Τα αφοσιωμένα μέλη της κοινότητας του blogging realbuzzer θα σας παρέχουν όλη την έμπνευση και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Leave a Reply