Οι 10 κορυφαίες στρατηγικές μεγιστοποίησης του Σαββατοκύριακου

30
Οι 10 κορυφαίες στρατηγικές μεγιστοποίησης του Σαββατοκύριακου

Θέλετε να εργαστείτε σκληρά αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά χρειάζεστε λίγη έμπνευση; Δείτε αυτές τις 10 προτάσεις για να κάνετε το Σαββατοκύριακο σας κάτι περισσότερο από ένα διάλειμμα από τη δουλειά.

Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τα Σαββατοκύριακα σας γιατί είναι πολύτιμα για εσάς. Αναμφίβολα εργάζεστε για έναν στόχο όλη την εβδομάδα: να φτάσετε στο Σαββατοκύριακο για να μπορέσετε να κάνετε κάτι παραγωγικό. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο συχνά απογοητεύει και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας όταν φτάσετε εκεί. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να θέσετε στόχους και να τους πετύχετε, καθώς πιθανότατα δεν έχετε κίνητρο.

1 Δημιουργήστε ένα σχέδιο

Αποφασίστε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάντε μια λίστα με όλα, ώστε να γνωρίζετε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου πολύ νωρίτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε περιστασιακά να επιτρέψετε λίγο αυθορμητισμό, αλλά ως επί το πλείστον, θα πρέπει να γνωρίζετε τι ελπίζετε να πετύχετε το Σαββατοκύριακο σας. Χωρίς κανένα σχέδιο, συχνά θα βρεθείτε να μην κάνετε τίποτα!

2 Βάλτε έναν στόχο για τον εαυτό σας

Το να κολλήσετε σε μια αποτελμάτωση μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε πλήξη, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το Σαββατοκύριακο σας για να αντιμετωπίσετε μια ολοκαίνουργια πρόκληση που θα σας βοηθήσει επίσης να γίνετε καλύτερα; Το Runclusive είναι μια μοναδική πλατφόρμα εικονικών εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να βιώσετε εικονικά το τρέξιμο σε μέρη σε όλο τον κόσμο. Κερδίζετε πόντους για όλες τις διαδρομές σας, οι οποίοι μπορούν να ανταλλαχθούν με ανταμοιβές, επομένως είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να συνεχίσετε να προκαλείτε τον εαυτό σας να αναλαμβάνετε νέες εργασίες κάθε Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε χρήματα για τη φιλανθρωπία που προτιμάτε, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε απίστευτα ικανοποιημένοι.

3 Κατευθυνθείτε έξω

Παρόλο που ο καιρός δεν είναι πάντα με το μέρος μας, εάν είστε έτοιμοι για ό,τι φέρνουν τα στοιχεία, δεν θα πρέπει να αποθαρρύνεστε να βγείτε έξω και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα. Απλώς βγείτε έξω και πηγαίνετε για μια βόλτα, τρέξιμο, πεζοπορία, βόλτα με ποδήλατο ή οτιδήποτε άλλο σας έρχεται στο μυαλό! Είναι εκπληκτικό πώς κάποιες κινήσεις και ο καθαρός αέρας μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ενέργεια, και αν μπορείτε να μοιραστείτε την ευχαρίστηση με άλλους, τόσο το καλύτερο.

4 Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στους περισσότερους από εμάς αρέσει το ποτό και ο πειρασμός να αφεθούμε όταν είναι Παρασκευή βράδυ είναι συχνά έντονος. Η μέρα θα περάσει χωρίς να κάνετε τίποτα γιατί την επόμενη μέρα πιθανότατα θα αισθανθείτε λίγο άχρωμα και θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο κρεβάτι ή θα θηλάζετε από hangover. Επομένως, σας προτείνουμε να πίνετε υπεύθυνα. Τα Σαββατοκύριακα, λίγο αλκοόλ μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, αλλά μην το αφήσετε να καταλάβει τον ελεύθερο χρόνο σας!

5 Αφιερώστε λίγο χρόνο «Εσείς» Το να

βιάζεστε και να γεμίζετε το πρόγραμμά σας με πολλά πράγματα μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά θα σας φθείρει επίσης. Το να είσαι συνεχώς περιτριγυρισμένος από δραστηριότητα και ανθρώπους μπορεί αναμφίβολα να σε καταπονήσει σωματικά και ψυχικά. Θα μπορούσατε ακόμη και να νιώσετε σαν να το παρακάνατε κάποια στιγμή. Επομένως, προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να διαβάσετε ένα βιβλίο, να ακούσετε μουσική ή να μην κάνετε τίποτα απολύτως.

6 Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να προλάβετε τα

Σαββατοκύριακα να διασκεδάσετε, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια φανταστική ευκαιρία για να ολοκληρώσετε εργασίες που σας απασχολούσαν για λίγο. Τοποθετήστε μερικές από αυτές τις εργασίες το Σαββατοκύριακο, είτε πρόκειται για έργα DIY που έχετε αναβάλει είτε για οικονομικές δυσκολίες που πρέπει να επιλύσετε. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα μόλις ξεκινήσετε πραγματικά γιατί θα νιώσετε ότι πέτυχες κάτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

7 Καθυστέρηση ορισμένων ενεργειών

Ορισμένες εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο τα Σαββατοκύριακα. Εάν διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τον χρόνο σας όλη την εβδομάδα, καθώς εργάζεστε σε μερικές δευτερεύουσες εργασίες γύρω από το μεσημεριανό γεύμα, θα πρέπει να έχετε άφθονο χρόνο το Σαββατοκύριακο για να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να αποφύγετε να χρειαστεί να το ολοκληρώσετε το πολύτιμο Σαββατοκύριακο σας δουλεύοντας λίγο σε αυτό κάθε μέρα ή νύχτα της εβδομάδας.

8 Αποφύγετε

το συνηθισμένο Μερικές φορές κολλάμε σε μια αποτελμάτωση και επαναλαμβάνουμε τις ίδιες ενέργειες κάθε εβδομάδα. Συχνά, εξαναγκαζόμαστε σε αυτές τις συνήθειες λόγω της απασχόλησής μας. αλλά, θα έχετε χρόνο να τα αλλάξετε το Σαββατοκύριακο. Κάνοντας κάτι διαφορετικό, αποδεχόμενοι προσκλήσεις και αποφεύγοντας τις σκέψεις για το τι κάνετε συνήθως το Σάββατο ή την Κυριακή, μπορείτε να μπείτε σε μια εντελώς νέα νοοτροπία για το Σαββατοκύριακο.

Ανακαλύψτε ένα νέο χόμπι

Η ενασχόληση με ένα νέο χόμπι μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μερικές από τις άλλες συμβουλές που δίνονται εδώ. Η συμμετοχή σε μια ομάδα αυξάνει τις πιθανότητές σας να έχετε συγκεκριμένα σχέδια τα περισσότερα Σαββατοκύριακα, να κάνετε νέες γνωριμίες και πιθανώς να εμπλακείτε σε υπαίθριες δραστηριότητες. Επιπλέον, θα σας προσφέρει κάτι για να ανυπομονείτε και θα σας βοηθήσει να διαλύσετε μια μονότονη ρουτίνα. Εναλλακτικά, το νέο σας χόμπι μπορεί να είναι κάτι που απολαμβάνετε να κάνετε μόνοι σας και να σας προσφέρει το Σαββατοκύριακο “μακριά” που χρειάζεστε.

10 Γίνε ενεργός!

Φυσικά, δεν θα μπορούν όλοι να περπατούν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για 90 λεπτά το πρωί της Κυριακής, αλλά ακόμη και λίγη άσκηση θα σας κάνει να νιώσετε φανταστικά και θα είναι άριστα για την υγεία σας. Ως εναλλακτική λύση στην παρακολούθηση αθλημάτων στην τηλεόραση, μπορείτε να βγείτε έξω και να συμμετάσχετε σε κάποια. Η πλειονότητα των αθλητικών εκδηλώσεων γίνονται τα Σαββατοκύριακα, οπότε γιατί να μην φύγετε από το σπίτι και να παρακολουθήσετε έναν αγώνα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, ράγκμπι ή άλλου αθλήματος; Θα μπορούσατε ακόμη και να παρακινηθείτε να ξεκινήσετε τη δραστηριότητα μόνοι σας!

Leave a Reply